Lataa Spandex ColorBox -sovellus

 

Seri-Decolta ilmainen ColorBox-sovellus tarrasarjojen väriviuhkojen katseluun 

 

Color Swatch mobiilisovellus teippaajille ja mainonnan suunnittelijoille! 

Seri-Deco ja Spandex ovat toteuttaneet asiakkailleen ilmaisen Spandex ColorBox -mobiilisovelluksen, jonka avulla graafisen viestinnän suunnittelijat ja toteuttajat voivat katsella Avery Dennison, 3M ja ImagePerfect Colour Swatch -väriviuhkoja sekä 3M DI-NOC sisustuskalvojen satoja eri kuoseja digitaalisesti omalta puhelimeltaan. Sovelluksessa on suosituimpien tarrasarjojen väriviuhkat eli useita satoja eri värisävyjä lisätietoineen. Sovelluksen lataaminen onnistuu muutamalla klikkauksella App Store tai Google Play -sovelluskaupoista.

Spandex ColorBox -sovellus on saatavana usealla kielellä ja Seri-Decon suomalaiset ja virolaiset asiakkaat voivat käyttää sitä suomeksi tai eestiksi. Spandex ColorBox -sovellus on räätälöity Seri-Decon Suomen ja Viron tuoteportfolioiden mukaan siten, että siihen on maakohtaisesti valittu tärkeimmät Seri-Decon jälleenmyymät tarrasarjat Avery Dennisonilta ja/tai 3M:ltä sekä ImagePerfectiltä. Tuotteita voidaan hakea tuotesarjan, värin, tuotenumeron, nimen tai käyttökohteen perusteella.

 

Väriviuhkat ja tuotetiedot puhelimeesi täysin ilmaiseksi 

Väriviuhkojen ja eri värisävyjen katselemisen lisäksi Spandex ColorBox -sovelluksen avulla asiakas näkee tuotteen sovelluskohteet, tuotekuvauksen ja valmistajan tekniset tuotetiedot (Tecnical Data Sheets, EN). Lisäksi hän voi helposti klikata valitsemastaan tuotteesta Seri-Decon verkkokauppaan, josta löytyy lisätietoa tuotteesta sekä mahdollisuus tilata haluttu tuote.

Lisäksi sovelluksessa on kätevä color match -ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi ottaa puhelimellaan kuvan väristä ja sovellus etsii lähimmän sitä vastaavan sävyn ColorBox -sovelluksen digitaalisista väriviuhkoista. Asiakkaat voivat ladata ja käyttää Spandex ColorBox -sovellusta täysin ilmaiseksi, eikä se sisällä sovelluksen sisäisiä ostoja.

 

Lisäarvoa asiakkaille

Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäen mukaan Spandex ColorBox -sovellus tuottaa aidosti lisäarvoa opastevalmistajille, graafisen viestinnän toteuttajille ja teippaajille: ”Sovelluksen avulla Averyn, 3M:n ja ImagePerfect -tarrasarjojen värimallit ja tarrasarjojen tuotetiedot ovat aina asiakkaan käden ulottuvilla hänen puhelimellaan. Tämä auttaa asiakasta, kun hän käy keskusteluja materiaali- ja värivalinnoista oman asiakkaansa kanssa.”

Heinämäki kannustaa asiakkaita lataamaan uuden mobiilisovelluksen: ”Ilmainen Spandex ColorBox on helppo ladata puhelimelle ja tarrasarjojen uutuudet ja muutokset päivitetään ColorBoxiin säännöllisesti. Leikkuritarrasarjoihin tulee lisää värejä jatkuvasti ja siten perinteiset väriviuhkat eivät aina pysy ajan tasalla. Sopivan materiaalin valinta helpottuu, kun ajantasainen tuotetieto ja värivaihtoehdot ovat asiakkaan puhelimella helposti katsottavissa ja jopa muutaman klikin takana tilattavissa. Kiireisten asiakkaiden arki helpottuu, kun tarravalinnassa käytetty aika vähenee ja tuotteet on helppo ja nopea tilata verkkokaupasta saman tien."

 

Lue lisää Spandex ColorBoxista tai kysy lisää Seri-Decon asiakaspalvelusta 010 841 8080: 

Spandex ColorBox -sovellus väriviuhkojen katseluun

 Spandex ColorBox -sovellus väriviuhkojen katseluun

 

Lataa ilmainen Spandex ColorBox -sovellus Applen iOS-mobiililaitteille App Storesta tai Android-laitteille Google Play -sovelluskaupasta.

Lataa App Storesta täältä.

Lataa Google Playsta täältä.

 

Lisätietoa:

Jussi Heinämäki, Toimitusjohtaja, Seri-Deco Oy, jussi.heinamaki@spandex.fi

Hanna Jauhola, Markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, hanna.jauhola@spandex.fi

Lataa Spandex ColorBox käyttövinkit esite »

 


 

Lisätietoa Seri-Decosta:

Seri-Deco Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantolaitteiden ja tarvikkeiden maahantuontiorganisaatio, joka kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin. Seri-Deco tarjoaa ratkaisuja suurkuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille materiaaleille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon Suomen ja Baltian markkinoilla. Tuotevalikoima sisältää mm. HP:n suurkuvatulostimet (HP Gold Partner), materiaalit, tulostusvärit, leikkurit, laminaattorit, tuotantolaserit, ohjelmistot, asennustarvikkeet ja display-tuotteet. Seri-Deco tarjoaa myös teknisen tuen ja huoltopalvelut sekä työnkulku- ja automaatioratkaisut koulutuksineen. Seri-Decon pääkonttori sekä Suomen ja Viron varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Lisätietoa ja Sd-verkkokauppa: www.spandex.fi 

Seri-deco Spandex logo Spandex - leading brands