HP Latex R-sarja kaikkeen suurkuvatuotantoon

 

HP Latex R -tasotulostinsarja uudistuu

Laadukkaat värit ja monipuoliset tulostusmateriaalit mahdollistavat monenlaiset työt.

HP on uudistanut HP Latex R-sarjan tasotulostimiensa sarjaa ohjelmistopäivityksellä ja uusilla ominaisuuksilla, jotka helpottavat tulostustalojen työtä. R-sarjan suurkuvatulostimet ovat nyt entistäkin tuottavampia ja tehokkaampia ja niiden tulostusjälki on erinomaista. Vesipohjaiset ja ekologiset Latex-värit takaavat värikylläiset, hajuttomat ja heti-kuivat tulosteet sisä- ja ulkokäyttöön. Valkoisen lisävärin ansiosta saat upean jäljen myös värillisille pinnoille sekä lasille, kankaille ja akryylille, ja valkoinen väri todella myös toimii ongelmitta ja kellastumatta. Tasotulostimella voi tulostaa sekä levylle että rullalle, mikä mahdollistaa tulostajille valtavan laajan materiaalien kirjon ja sitä myötä monipuolisuuden tehdä kaikenlaisia tulostustöitä. Värien muotoutuvuuden ansioista tulostin soveltuu myös pakkausten tulostamiseen.

Lisätietoa HP Latex R-sarjan tulostimista:

HP Latex R -tasotulostin

  • HP Latex R-sarjan tulostimet ovat nyt entistäkin tuottavampia ja tehokkaampia. Uusi ohjelmistoversio mahdollistaa automaattiset päivitykset sekä laajemmat työjonon hallintomahdollisuudet. Ohjelmistopäivitykset ovat saatavana myös nykyisille R-sarjan tulostimille.
  • Laajenna palveluvalikoimaasi ja toteuta sisustus-, myymälä-, opaste-, ajoneuvo- tai mainostulosteet levy- tai rullamateriaalille. Latex R -sarjan tulostimilla voi tulostaa useille erilaisille levyille. Soveltuvia levyjä ovat mm. paperi- ja muovivaahtolevy, PVC-vaahtomuovi, aaltopahvi, akryyli, polykarbonaatti, puristettu pahvi, kennolevy, alumiinikomposiittilevy ja puu. Tulostimelle soveltuvia rullamateriaaleja ovat mm. PVC-bannerit, tarrat, pinnoitetut paperit, polypropeeni, polystyreeni, polykarbonaatti, polyesteri ja tekstiilit.
  • Vesipohjaiset HP Latex -värit ovat markkinoiden muotoutuvimmat ja innovatiivinen HP Latex R tulostaa kiiltävän puhtaan valkoista, joka ei kellastu kuten valkoiset UV-värit.
  • Värin hajuttomuuden, muotoutuvuuden ja erittäin korkean kuvanlaadun ansioista tulostin on ihanteellinen myös pakkausteollisuuden vedoksiin, muotoilua vaativiin POP-ratkaisuihin ja syvävedettäviin muoveihin.

 

HP Latex R -sarjassa on kolme suurkuvatulostinta:

HP Latex R-sarja kaikkeen suurkuvatuotantoon

  • HP Latex R2000 Plus » on kaikkein suorituskykyisin malli, joka tulostaa jopa 2,5 metriä leveitä rulla-, arkki- tai levymateriaaleja. Tulostimessa on 5 litran mustesäiliöt ja ensiluokkainen valkoisen värin tulostus.
  • HP Latex R1000 Plus » tulostaa jopa 1,64 metriä leveitä töitä joko rullalta tai arkkeina. Mallissa on 3-litraiset mustesäiliöt ja valkoisen värin tulostus.
  • HP Latex R1000 on edullinen ratkaisu enintään 1,64 metriä leveään tulostukseen arkilta tai levyltä (rullasyöttö lisävarusteena), 3 litran värisäiliöillä ja valkoisen värin tulostuksella.

 

Lisätietoa ja linkit:

Lassi Suoranta, Myyntijohtaja, Seri-Deco Oy, myynti@spandex.fi

Lue Lisää HP Latex R -tulostimista »


 

Lisätietoa Seri-Decosta:

Seri-Deco Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantolaitteiden ja tarvikkeiden maahantuontiorganisaatio, joka kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin. Yritys tarjoaa ratkaisuja suurkuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille materiaaleille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon Suomen ja Baltian markkinoilla. Tuotevalikoima kattaa mm. HP:n suurkuvatulostimet (HP Gold Partner), materiaalit, tulostusvärit, leikkurit, laminaattorit, tuotantolaserit, ohjelmistot, asennustarvikkeet ja display-tuotteet. Tukkuri tarjoaa myös teknisen tuen ja huoltopalvelut sekä työnkulku- ja automaatioratkaisut koulutuksineen. Seri-Decon pääkonttori sekä Suomen ja Viron varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Lisätietoa ja Sd-verkkokauppa: www.spandex.fi 

Seri-deco Spandex logo Seri-Deco on HP Gold Partner