Tervetuloa Spandexin Demopäiville 13.–14. 9.2023!

Tervetuloa Spandexin DEMOPÄIVÄT -tapahtumaan 13.-14.9.2023!

Spandexin Demo & Training Centerissä on AVOIMET OVET ke-to 13.–14.9. klo 916! Tervetuloa DEMOPÄIVILLE tutustumaan graafisen alan ja visuaalisen viestinnän ratkaisuihin ja tapaamaan meitä. Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimien ovien tapahtuma pääkaupunkiseudulla 13.–14.9.2023. 

Spandexin Demopäivillä on PPF:n teippausnäytös. Saat vinkkejä autojen yliteippaukseen ja PPF-maalinsuojakalvojen asentamiseen. Esittelyssä ovat erilaiset Wrap ja PPF-materiaalit, auringonsuoja-, lasinsomistus- ja sisustuskalvot sekä runsaasti muita materiaaleja ja tarvikkeita.

Esittelemme HP Latex -suurkuvatulostimia, HP PageWide XL -monitoimitulostimia, Rolandin leikkaavia tulostimia sekä jälkikäsittelyä mm. Summan leikkureilla, Neschenin ja Rollsrollerin laminaattoreilla sekä Sefan ja Siserin prässeillä. Laitedemoissa on myös uutuuksia!

Tarjolla on koko tapahtuman ajan ruokaa, virvokkeita ja kahvia, joten poikkea käymään niin jutellaan ja nähdään!

TERVETULOA SPANDEXIN DEMOPÄIVILLE!

Aika:   13.–14.9.2023 klo 9–16

Paikka: Spandex Demo & Training Center, Jusslansuora 10, Tuusula (Google Maps karttalinkki »)

Lataa kutsu (pdf) »


Tutustu laitedemoissa suurkuvatulostimiin, leikkureihin, laminaattoreihin ja prässeihin:

Lisätietoa DEMOPÄIVÄT -tapahtumasta: www.demopaivat.fi


 

Lisätietoa:

Spandex Finland (ent. Seri-Deco) on vuonna 1977 perustettu graafisen alan materiaalien, tarvikkeiden ja laitteiden maahantuoja ja tukkukauppa, joka palvelee visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa ja Baltian maissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. tarra- ja tulostusmateriaalit, sisustus- ja ikkunakalvot, display-telineet, suurkuvatulostimet, tarraleikkurit ja jälkikäsittelylaitteet, ohjelmistot sekä koulutus- ja huoltopalvelut.

Palveluksessamme työskentelevät 40 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun, teknisen tuen ja laitteiden huollon. Spandexin toimitilat, demotilat ja varasto sijaitsevat Tuusulassa. Spandex Finland kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin, joka toimii 20 maassa ja työllistää yli 1000 työntekijää. www.spandex.fi