Tervetuloa Seri-Decon Demopäiville 10.-11.11.2021

Tervetuloa Seri-Decon Demopäiville 2021

Seri-Decon Demo & Training Center on täynnä nähtävää! Esittelyssä on laaja ja herkullinen kattaus sisustus-/lasinsomistuskalvoja ja ympäristöystävällisiä materiaaleja sekä tietenkin laiteuutuudet suurkuvatuotantoon ja jälkikäsittelyyn.  

 

Ideoita ja inspiraatiota tilauudistuksiin ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja suurkuvatuotantoon

Tule Seri-Decolle ihastelemaan sisustuskalvoja ja hakemaan inspiraatiota sisätilojen uudistamiseen. Demotiloissamme on näytillä satoja eri kuoseja sisustamiseen sekä herkullinen kattaus lasinsomistuskalvoja sekä uusia teknisiä kalvoja lasipintojen uudistamiseen. Voit myös halutessasi itse kokeilla sisustuskalvojen teippaamista kouluttajamme opastuksella. Esillä on myös ympäristöystävällisiä materiaaleja suurkuvatuotantoon!

 

Vastuullinen tulostaminen HP Latex -teknologialla

Tule paikan päälle tutustumaan upouuteen HP Latex 700/800 -sarjan valkoväritulostimeen ja HP Latex R-sarjan tasotulostimeen ja näe livenä, miten helppoa valkoisen värin käyttö on. Kerromme HP Latex tulostinten ja -väriteknologian ympäristö- ja käyttäjäystävällisyydestä sekä vastuullisesta suurkuvatuotannosta. HP Latex -tulostimilla erotut ympäristöasioissa eduksesi, ja voit toteuttaa turvalliset, hajuttomat ja heti-kuivat suurkuvatulosteet erittäin laajalle materiaalivalikoimalle. 

Esittelemme myös tulostus-leikkuu-jälkikäsittely kokonaisratkaisuja, jolla voit kasvattaa liiketoimintaa kustannustehokkaasti. Hyödynnä myös erinomaiset laite- ja materiaalitarjouksemme!

Meillä on koko päivän ajan pientä purtavaa sekä kahvia/teetä/virvokkeita tarjolla, joten poikkea meillä niin jutellaan ja nähdään!

 

TERVETULOA SERI-DECON DEMOPÄIVILLE!

Aika:   10.–11.11.2021 klo 9 - 16

Paikka: Seri-Deco Demo & Training Center, Jusslansuora 10, Tuusula

Kutsu: Katso / lataa tulostettava kutsu tästä (pdf)


Esiteltävät laitteet ja ratkaisut:

Lisätietoa pääkaupunkiseudun Demopaivät-tapahtumasta: www.demopaivat.fi

Lisätietoa:

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu graafisen alan materiaalien, tarvikkeiden ja laitteiden maahantuoja ja tukkukauppa, joka palvelee visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa ja Baltian maissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. tarra- ja tulostusmateriaalit, sisustus- ja ikkunakalvot, display-telineet, suurkuvatulostimet, tarraleikkurit ja jälkikäsittelylaitteet, ohjelmistot sekä koulutus- ja huoltopalvelut.

Seri-Decon palveluksessa työskentelevät 40 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun, teknisen tuen ja laitteiden huollon. Seri-Decon pääkonttori, demotilat ja varasto sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Seri-Deco kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin, joka toimii 20 maassa ja työllistää yli 1000 työntekijää. www.spandex.fi