ZENO - Uusi tapa suunnitella ja visualisoida autoteippauksia

Spandex esittelee Zenon – uuden tavan visualisoida autoteippauksia

Spandex, joka on yksi maailman johtavista visuaalisen viestinnän materiaali- ja laitetoimittajista, julkisti autoteippausten 3D-visualisointiin uudenlaisen interaktiivisen suunnitteluohjelmiston Zenon. Spandex jälleenmyy Zenoa yksinoikeudella Euroopassa ja Australiassa.

Zeno on tilauspohjainen ohjelmisto, joka auttaa autoteippauksia toteuttavia ammattilaisia luomaan ja visualisoimaan korkealaatuisia ja realistisen näköisiä auto- ja yliteippauksia entistä nopeammin ilman monimutkaisten kuvankäsittelyohjelmien käyttöä. Työkalu on helppokäyttöinen, eikä sen käyttö vaadi aiempaa suunnittelu- tai teknistä osaamista. Käyttäjät vain valitsevat automallin, tarramateriaalin ja värin, ja Zeno luo välittömästi ajoneuvosta 3D-prototyypin, jota voidaan tarkastella useista eri suunnista. Sen jälkeen se voidaan sijoittaa seitsemään erilaiseen simuloituun ympäristöön, jotta voidaan testata, miltä autoteippaus tulee näyttämään ja miten varjot, pinnan kiilto ja valon heijastukset näkyvät tarramateriaalissa.

 

ZENO - Uusi tapa suunnitella ja visualisoida autoteippauksia

Kuva. Zenon avulla suunniteltu ja visualisoitu autoteippaus

 

Käyttäjä voi valita Zenossa Spandexin edustamien tarravalmistajien tarramateriaalit eli Avery Dennisonin ja 3M:n yliteippaustarrat eri väreissä. Lisäksi valittavana on yli 600 ajoneuvomallia. Zeno sisältää myös Design Studion, johon käyttäjät voivat ladata omia kuviaan tai valita valmiin vektorikuvan yli 1000 vaihtoehdon joukosta, jotta autoteippauksesta voidaan tehdä täysin uniikki. Näin ollen käyttäjällä on vain luovuus rajanaan autoteippausten suunnittelussa.

Zenon avulla voit näyttää auton omistajalle saman tien aidonnäköisen visualisoinnin siitä, miltä ajoneuvo tulee näyttämään teipattuna, jolloin molemmat osapuolet voivat nopeasti ja helposti vaihtaa ideoita ja tehdä päätöksiä. Voit muutamalla klikkauksella valita materiaalin haluamassasi värissä, jolloin ohjelmisto näyttää lopputuloksen valitulla materiaalilla. Lisäksi Zeno sisältää Customer Design Studion, jossa käyttäjät voivat helposti hyödyntää omia kuviaan tai valmiita vektoritiedostoja ja suunnitella täysin uniikkeja autoteippauksia.

 

Zeno visualisointi autoteippauksesta

Kuva. Zenon avulla suunniteltu ja visualisoitu autoteippaus

 

Kun design autoteippauksesta on valmis, Zeno näyttää listan valituista materiaaleista, jolloin käyttäjä pääsee helposti tilaamaan ne Spandexin verkkokaupasta. Valmis suunnitelma voidaan renderöidä ja ladata Zenosta myös interaktiivisena 360°-kuvana, tyylikkäinä videoina tai valokuvina, jotka voidaan jakaa suoraan asiakkaalle, esitellä tapahtumissa sekä lisätä nettisivuille tai sosiaaliseen mediaan. Tällä tavalla Zeno nopeuttaa ja optimoi myyntiprosessia huomattavasti.

Spandex-konsernin Chief Go-to-Market -johtaja Leon Watson kommentoi Zenon lanseerausta: "Olemme innoissamme voidessamme esitellä Zenon asiakkaillemme. Tämä vallankumouksellinen 3D Car Wrap -suunnittelualusta on osoitus panostuksestamme innovaatioiden edistämiseen. Se auttaa asiakkaitamme vapauttamaan enemmän aikaa teippausprojekteihin, kasvattamaan myyntiä ja tarjoamaan ensiluokkaista palvelua loppuasiakkaille. Zeno on ’game changer’, joka muuttaa pelin."

 


 

Tutustu Zenoon

ZENO on saatavana yksinoikeudella Spandexilta vuositilauksena hintaan 590 €/vuosi (alv 0 %).

Zenon voi tilata Spandexin asiakaspalvelusta (puh. 010 841 8080, myynti.fi@spandex.com) tai Spandexin verkkokaupasta

Lue lisää ja tutustu Zenoon nettisivullamme täällä.

Lisäksi voit katsoa esimerkin auton 360° -mallinnuksesta täältä. 

 


 

Lisätietoja: 

Hanna Jauhola
Marketing Manager, Spandex Finland
hanna.jauhola@spandex.com

 

ZENO - Uusi tapa suunnitella ja visualisoida autoteippauksia