Tervetuloa osastollemme Sign, Print & Promotion -messuille Messukeskukseen 18.–19. 5.2022!

Tervetuloa osastollemme Sign, Print & Promotion -messuille 18.-19.3.22!

Tervetuloa SiPP-messuille! Toivomme näkevämme sinut osastollamme Sign, Print & Promotion -messuilla 18.-19. toukokuuta 2022 Helsingin messukeskuksessa. Voit  rekisteröityä ilmaiseksi messuille tästä linkistä » 

 

Tervetuloa tutustumaan vastuulliseen suurkuvatuotantoon ja ympäristöystävällisempiin ratkaisuihin!

Esittelemme osastollamme HP:n suurkuvatulostimia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja suurkuvatuotantoon, visuaaliseen viestintään ja tilojen sisustamiseen. Oma osastomme on toteutettu kokonaan PVC-vapailla materiaaleilla ja kaikki tulosteet on tulostettu vesipohjaista teknologiaa hyödyntävillä ympäristöystävällisillä HP Latex -tulostimilla, joiden laite-esittelyt ovat käynnissä non-stoppina molempina messupäivinä.

 Meillä on koko päivän myös kahvitarjoilu, joten poikkea osastollamme niin jutellaan ja nähdään!

 

TERVETULOA SIPP-MESSUILLE!

Aika:   18.–19.5.2022 klo 9–17

Paikka: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Osasto: Spandex, 6m90, Cmyk-Élysees, halli 6

Lataa kutsu (pdf)


Valokeilassa HP suurkuvatulostimet ja ekologiset ratkaisut:

 

Lisätietoa Sign, Print & Promotion messuista:www.sipp.fi


 

Lisätietoa:

Spandex Finland (ent. Seri-Deco) on vuonna 1977 perustettu graafisen alan materiaalien, tarvikkeiden ja laitteiden maahantuoja ja tukkukauppa, joka palvelee visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa ja Baltian maissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. tarra- ja tulostusmateriaalit, sisustus- ja ikkunakalvot, display-telineet, suurkuvatulostimet, tarraleikkurit ja jälkikäsittelylaitteet, ohjelmistot sekä koulutus- ja huoltopalvelut.

Palveluksessamme työskentelevät 40 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun, teknisen tuen ja laitteiden huollon. Spandexin toimitilat, demotilat ja varasto sijaitsevat Tuusulassa. Spandex Finland kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin, joka toimii 20 maassa ja työllistää yli 1000 työntekijää. www.spandex.fi