Seri-Deco on nyt Spandex

 

Seri-Deco on nyt Spandex

Spandex yhdisti konserniyhtiöt yhden brändin alle

 

TIEDOTE: Tuusula, 2.5.2022 

 

Spandex – graafisen alan innovatiivisten kyltti-, tulostus-, teippaus- ja sisustusratkaisujen globaali toimittaja – uudistaa yritysilmettään ja yhdistää kaikki konserniyhtiöt yhden Spandex-brändin alle Euroopassa ja Australiassa 2.5.2022 alkaen. Suomessa muutos tarkoittaa sitä, että Seri-Decon nimi siirtyy historiaan ja Seri-Decosta tulee Spandex Finland Oy.

Spandexin uuden logon ympyrät kuvastavat Spandexin tuoteportfolion ytimessä olevia tarrarullia. Lisäksi ne kuvaavat Spandexin innovatiivista tarjontaa, asiantuntemusta, maailmanlaajuista verkostoamme sekä laajentumista uusille markkinoille. Ympyrät ilmentävät myös Spandexin kestävän kehityksen ja kiertotalouden tavoitteita sekä pyrkimystämme inspiroida ja saada aikaan positiivinen vaikutus ns. aaltoefekti, joka luo uusia mahdollisuuksia myös asiakkaillemme.

Spandex-konsernin pääjohtaja Andrew Coulsen kertoo uudistuksesta: ”Spandex palvelee nykyään 40 000 asiakasta 20 maassa yli 35 000 tuotteen valikoimalla. Katsoessani tulevaisuuteen haluan brändimme viestivän selkeästi kaikista liiketoimintamme osa-alueista ja tavoitteistamme auttaa asiakkaitamme kasvamaan, menestymään ja ylittämään luovuuden rajat. Tuemme asiakkaitamme kattavalla tuotevalikoimalla, asiantuntemuksella sekä käytännön erikoisosaamisellamme.”

”Kunnianhimoinen tavoitteemme näkyy myös uudessa "Inspiring Creativity" sloganissa, jolla halutaan juhlistaa Spandexin monitaitoisia asiakkaita, johon kuuluvat mm. opastevalmistajat, grafiikan tuottajat, teippaajat, visuaalista viestintää toteuttavat yritykset, tulostajat, asentajat, sisustussuunnittelijat ja arkkitehdit”, sanoo Coulsen.

Spandexin uusi brändi-identiteetti laajentuu nyt kaikkiin Spandex-yrityksiin Euroopassa ja Australiassa, ja jatkossa se näkyy kaikessa Spandex-asiakasviestinnässä vuoden 2022 aikana. Suomessa Seri-Decon nimi vaihtuu Spandex Finland Oy:ksi ja Seri-Decon suomen- ja eestinkieliset nettisivut ja verkkokauppa siirtyvät osoitteisiin www.spandex.fi ja www.spandex.ee. Lisäksi sähköpostiosoitteet muuttuvat spandex.com -päätteisiksi. Nimenvaihdos ei muutoin vaikuta henkilöstöön, ja yrityksen Y-tunnus säilyy myös ennallaan.

Andrew Coulsen jatkaa: "Viime vuosikymmenen aikana Spandex-konserni on ostanut monia itsenäisiä yrityksiä*, kuten Seri-Decon, eri puolilta maailmaa, ja etsimme edelleen aktiivisesti yritysostomahdollisuuksia eri alueilla. Liiketoimintojen yhdistäminen on lisännyt erikoisosaamista erityisesti levyjen, tekstiilien ja sisustustuotteiden alalla ja laajentanut samalla valikoimaamme, jakeluinfrastruktuuriamme, maantieteellistä kattavuutta ja asiakaskuntaa. Seri-Deco ja monet muut ostamistamme yrityksistä ovat tähän asti jatkaneet toimintansa alkuperäisellä nimellään asiakasuskollisuuden ja bränditunnettuuden säilyttämiseksi. Samalla kuitenkin asiakkaat ovat jo hyötyneet Spandexin kansainvälisistä verkostoista. ”Asiakas edellä” -filosofiamme ei muutu, mutta jatkossa kaikki tuntevat meidät nimellä Spandex.”

Spandex Finlandin toimitusjohtaja Jussi Heinämäki kommentoi: ”Seri-Deco on vuodesta 2018 alkaen kuulunut Spandex-konserniin, ja on ilo olla yhä tiiviimmin osana kansainvälistä organisaatiota. Panostamme jatkossakin nopeisiin ja täsmällisiin toimituksiin, laadukkaaseen myynti- ja markkinointityöhön, hyvään asiakaspalveluun, kustannustehokkaaseen tekniseen tukeen ja huoltoon sekä innovatiivisiin tuotteisiin ja palveluihin. Muutos ei vaikuta henkilöstöömme, mutta yrityksen nimi, logo ja yritysilme muuttuvat. Jatkossa olemme Spandex.”


*Spandexin yritysostoja ovat olleet mm. Sanvido (Italia), OTS (Turkki), Polynorma (Espanja), Proga Plastics (Hollanti), Schneidler Grafiska (Skandinavia), Berger Textiles (Saksa), Seri Service (Ranska), Skangraf AS (Norja), Seri-Deco (Suomi ja Baltia), Regional Supply (USA), Tectex (Ranska), Nepco (USA) ja 3o-DPG (Portugali).

 

Lisätietoa:

Jussi Heinämäki, General Manager, Spandex Finland Oy, jussi.heinamaki@spandex.com +358 10 841 8081

Andrew Coulsen, CEO, Spandex Group, andrew.coulsen@spandex.com

 

Lue lisätietoa Spandexin visiosta, missiosta, arvoista ja uudesta brändi-identiteetistä täältä.

Read the Press release in Eglish. Lue tiedote englanniksi tai eestiksi

Päivitetyt laskutustiedot löydät täältä: (Pls find our updated invoicing information here.)

 

Lisätietoa Spandexista:

Spandex on graafisen alan innovatiivisten opaste-, tulostus-, teippaus- ja sisustusratkaisujen globaali toimittaja, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo vuodesta 1976 lähtien. Spandex palvelee asiakkaitaan 20 eri maassa ja 19 verkkokaupassa edustaen erittäin laajaa tuotevalikoimaa graafisen alan johtavilta brändeiltä. Spandex tarjoaa visuaalista viestintää toteuttaville asiakkaille kattavat kokonaisratkaisut sekä palvelut, joiden toimituksen varmistaa täydellä sydämellä toimiva, osaava asiantuntijatiimi. Lisätietoa: www.spandex.com

 

Spandex logo