Inspired Interiors -sisustuskilpailu

 

3M, Spandex ja Seri-Deco järjestävät Inspired Interiors -kilpailun 

 

Osallistu Inspired Interiors -sisustuskilpailuun - Voit voittaa 1000 €

Oletko päästänyt luovuutesi valloilleen ja käyttänyt sisustuksessa 3M DI-NOC sisustuskalvoja, 3M Glass / Fasara lasinsomistuskalvoja? Haluaisitko jakaa luovimmat sisustus-, ikkunasomistus- tai tilauudistuskuvasi muiden kanssa ja saada näkyvyyttä somessa?

Jos vastaus on ”KYLLÄ!”, Voit voittaa jopa 1000 €!

Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee lähettää 'ennen' ja 'jälkeen' kuvia ja/tai videoita upeimmista projekteistasi 15.7.2021 mennessä tällä lomakkeella. 3M:n ja Spandexin tuomaristo valitsee Suomesta kaksi voittajaa. Arviointikriteerit perustuvat toteutetun työn omaperäisyyteen ja luovuuteen sekä ammattimaisesti toteutettuun lopputulokseen.

1. palkinto: 1000 € | 2. palkinto: 500 €

Voit osallistua kilpailuun 2020–2021 aikana toteutetuilla projekteilla, joissa on käytetty Seri-Decosta hankittuja seuraavia 3M sisustus- ja lasinsomistuskalvoja: 3M DI-NOC sisustuskalvot, 3M lasinsomistuskalvot (Fasara, Scotchcal ClearView, Crystal forsted/dusted 5525 & 7725 ja Dichroic). Voittajat julkistetaan 29. heinäkuuta 2021. Lue kilpailun säännöt ja ehdot tästä.

 

Lue lisää Inspired Interiors -kilpailusta ja osallistu »

Inspired Interiors -sisustuskilpailu

 Spandex ColorBox -sovellus väriviuhkojen katseluun

 

 

 

Lisätietoa kilpailusta:

Hanna Jauhola, Markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, hanna.jauhola@spandex.fi

Matti Höök, Tuotepäällikkö, Seri-Deco Oy, matti.hook@spandex.fi

 


 

Lisätietoa Seri-Decosta:

Seri-Deco Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantolaitteiden ja tarvikkeiden maahantuontiorganisaatio, joka kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin. Seri-Deco tarjoaa ratkaisuja suurkuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille materiaaleille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon Suomen ja Baltian markkinoilla. Tuotevalikoima sisältää mm. HP:n suurkuvatulostimet (HP Gold Partner), materiaalit, tulostusvärit, leikkurit, laminaattorit, tuotantolaserit, ohjelmistot, asennustarvikkeet ja display-tuotteet. Seri-Deco tarjoaa myös teknisen tuen ja huoltopalvelut sekä työnkulku- ja automaatioratkaisut koulutuksineen. Seri-Decon pääkonttori sekä Suomen ja Viron varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Lisätietoa ja Sd-verkkokauppa: www.spandex.fi 

Seri-deco Spandex logo Spandex - leading brands