Wrap Stars -teippauskilpailu

 

3M ja Spandex järjestävät Wrap Stars -kilpailun 

 

Osallistu Wrap Stars -teippauskilpailuun - Voit voittaa jopa 1000 €

Oletko päästänyt luovuutesi valloilleen ja käyttänyt teippausprojekteissa 3M autoteippauskalvoja tai 3M sisustus- ja lasinsomistuskalvoja? Haluaisitko jakaa luovimmat ajoneuvoteippaus- tai tilauudistuskuvasi muiden kanssa ja saada näkyvyyttä somessa?

Jos vastaus on ”KYLLÄ!”, Voit voittaa jopa 1000 €!

Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee lähettää meille kuvia ja/tai videoita upeimmista projekteistasi 11.12.2022 mennessä tällä lomakkeella. 3M:n ja Spandexin tuomaristo valitsee voittajat Suomesta. Arviointikriteerit perustuvat toteutetun työn luovuuteen ja ammattimaisesti toteutettuun lopputulokseen.

1. palkinto: 1000 € | 2. ja 3. palkinto: 500 €

Voit osallistua kilpailuun 2021–2022 aikana toteutetuilla projekteilla, joissa on käytetty Spandexista (ent. Seri-Decosta) hankittuja kilpailun ehdoissa mainittuja 3M ajoneuvoteippaus-, sisustus- ja lasinsomistuskalvoja. Voittajat julkistetaan 19. joulukuuta 2022. Lue kilpailun säännöt ja ehdot tästä »

 

Lue lisää Wrap Stars -kilpailusta ja osallistu »

Wrap Stars -teippauskilpailu

 

Lisätietoa kilpailusta:

Hanna Jauhola, Markkinointipäällikkö, Spandex Finland Oy Oy, hanna.jauhola@spandex.com

Matti Höök, Tuotepäällikkö, Spandex Finland Oy, matti.hook@spandex.com

 


 

Lisätietoa Spandexista:

Spandex Finland Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantolaitteiden ja tarvikkeiden maahantuontiorganisaatio, joka kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin vuodesta 2018 asti. Spandex tarjoaa ratkaisuja suurkuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille materiaaleille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon Suomen ja Baltian markkinoilla. Tuotevalikoima sisältää mm. suurkuvatulostimet, materiaalit, tulostusvärit, leikkurit, laminaattorit, ohjelmistot, asennustarvikkeet ja display-tuotteet. Spandex tarjoaa myös teknistä tukea, huoltopalveluja sekä työnkulku- ja automaatioratkaisuja koulutuksineen. Spandexin toimisto, Demo ja Training Center sekä varastot sijaitsevat Tuusulassa. Lisätietoa: www.spandex.fi 

Spandex - leading brands