Tervetuloa Kirjaudu sisään

PVC-vapaat leikkuritarrat

Spandex - Vihreämmät valinnat - PVC-vapaat tuotteet

ImagePerfect™ EverGreen on täysin uusi tuotevalikoima ympäristövastuullisia leikkuritarroja. Sarja tarjoaa opastevalmistajille, teippaajille ja grafiikan toteuttajille 22 eri sävyä PVC-vapaita leikkuritarroja, jossa ympäristönäkökulma on huomioitu kaikilla osa-alueilla – pintakalvosta, liimasta ja taustapaperista aina rullien suojaukseen ja pakkaukseen. Sarja sisältää kiiltävä- ja mattapintaisen valkoisen ja mustan värin lisäksi 18 trendikästä värivaihtoehtoa. Ulkokesto 5 v.

Taulukkona Listana

Nouseva

21-21 / 21

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  1. IP EG 9501 White Gloss 122 cm (50m/rll)
    20,27 € /M alv. 0%

    Saatavuus: Varastossa

    /M

    IP EverGreen 9500 leikkuritarrasarja tarjoaa kyltti- ja opastevalmistajille sekä mainosteippausten toteuttajille yhden markkinoiden ympäristövastuullisimmista vaihtoehdoista. Se on 100 %:sesti PVC- ja pehmenninvapaa ja valmistuksessa on huomioitu ympäristöasiat kokonaisvaltaisesti kaikilla osa-alueilla – pintakalvosta, liimasta ja taustapaperista aina rullien suojaukseen ja pakkaukseen. IP EG 9500 -sarja sisältää kiiltävä- ja mattapintaisen valkoisen ja mustan värin lisäksi 18 trendikästä kiiltäväpintaista värivaihtoehtoa. Tarrat soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön keskipitkän ajan teippauksiin.

    IP EverGreen leikkuritarrojen hiilijalanjälki on 519 g CO2e /m² (Carbon Measured), ja se on tutkitusti 15 % pienempi kuin vastaavien PVC-pohjaisten leikkuritarrojen. Tuotteen hiilijalanjälkeen on laskettu kaikki päästöt lähtien raaka-aineista ja niiden kuljetuksesta tehtaalle siihen saakka, kun tuote on valmis. Laskennan on toteuttanut riippumaton ympäristökonsulttiyritys CarbonQuota

    Lue lisää...

Taulukkona Listana

Nouseva

21-21 / 21

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä