Tervetuloa osastollemme Sign, Print & Promotion -messuille Messukeskukseen 18.–19. 5.2022!

Tervetuloa Spandexin DEMOPÄIVÄT -tapahtumaan 14.-16.9.2022!

Tervetuloa Spandexin Demopäiville 14.–16. syyskuuta tutustumaan graafisen alan ja visuaalisen viestinnän laitteisiin ja materiaaleihin sekä tapaamaan meitä!

DEMOPÄIVÄT on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimien ovien tapahtuma pääkaupunkiseudulla 14.–15.9.2022. Lisäksi me Spandexilla pidämme ovet auki myös perjantaina 16.9.2022.

Osallistu Spandexin DEMOPÄIVILLE ja tule Tuusulaan Spandex Demo & Training Centeriin tutustumaan sinua kiinnostaviin suurkuvatuotannon materiaaleihin ja kokonaisratkaisuihin! 

Esittelyssä on HP:n ja Rolandin suurkuvatulostimet, useiden laitevalmistajien kuten Summan, Rollsrollerin, Neschenin, Keencutin ja Sefan jälkikäsittelylaitteet, laaja valikoima erilaisia ympäristöystävällisempiä materiaaleja, herkullinen kattaus sisustus- ja lasinsomistuskalvoja sekä paljon muuta. ColorLabissa pääset tutustumaan värihallintaan ja suurkuvatuotannon ohjelmistoihin ja teippauspisteissämme pääset kokeilemaan sisustuskalvoja ja erilaisia teippejä. Ja kirsikkana kakun päällä on erittäin mielenkiintoinen tuotelanseeraus! Tästä kerromme lisää Demopäivillä, joten tervetuloa paikan päälle kuulemaan lisää.

Meillä on koko päivän tarjolla kahvia, virvokkeita ja hodareita, joten poikkea käymään niin jutellaan ja nähdään!

TERVETULOA SPANDEXIN DEMOPÄIVILLE!

Aika:   14.–16.9.2022 klo 9–16

Paikka: Spandex Demo & Training Center, Jusslansuora 10, Tuusula

Lataa kutsu (pdf) »


Valokeilassa HP suurkuvatulostimet ja ekologiset ratkaisut:

 

Lisätietoa DEMOPÄIVÄT -tapahtumasta: www.demopaivat.fi


 

Lisätietoa:

Spandex Finland (ent. Seri-Deco) on vuonna 1977 perustettu graafisen alan materiaalien, tarvikkeiden ja laitteiden maahantuoja ja tukkukauppa, joka palvelee visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa ja Baltian maissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. tarra- ja tulostusmateriaalit, sisustus- ja ikkunakalvot, display-telineet, suurkuvatulostimet, tarraleikkurit ja jälkikäsittelylaitteet, ohjelmistot sekä koulutus- ja huoltopalvelut.

Palveluksessamme työskentelevät 40 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun, teknisen tuen ja laitteiden huollon. Spandexin toimitilat, demotilat ja varasto sijaitsevat Tuusulassa. Spandex Finland kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin, joka toimii 20 maassa ja työllistää yli 1000 työntekijää. www.spandex.fi