Tervetuloa Kirjaudu sisään

IP EG 9508 Black Gloss 122 cm (50m/rll)

Lisää kuvia

IP EG 9508 Black Gloss 122 cm (50m/rll)
20,27 € /M alv. 0%
Min lkm Hinta /M
0 20,27 €
5 14,19 €
50 9,93 €
[ E9508 ]

Saatavuus: Tuote löytyy varastosta

IP EverGreen 9500 leikkuritarrasarja tarjoaa kyltti- ja opastevalmistajille sekä mainosteippausten toteuttajille yhden markkinoiden ympäristövastuullisimmista vaihtoehdoista. Se on 100 %:sesti PVC- ja pehmenninvapaa ja valmistuksessa on huomioitu ympäristöasiat kokonaisvaltaisesti kaikilla osa-alueilla – pintakalvosta, liimasta ja taustapaperista aina rullien suojaukseen ja pakkaukseen. IP EG 9500 -sarja sisältää kiiltävä- ja mattapintaisen valkoisen ja mustan värin lisäksi 18 trendikästä kiiltäväpintaista värivaihtoehtoa. Tarrat soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön keskipitkän ajan teippauksiin.

IP EverGreen leikkuritarrojen hiilijalanjälki on 519 g CO2e /m² (Carbon Measured), ja se on tutkitusti 15 % pienempi kuin vastaavien PVC-pohjaisten leikkuritarrojen. Tuotteen hiilijalanjälkeen on laskettu kaikki päästöt lähtien raaka-aineista ja niiden kuljetuksesta tehtaalle siihen saakka, kun tuote on valmis. Laskennan on toteuttanut riippumaton ympäristökonsulttiyritys CarbonQuota

Kuvaus

Tuotetiedot

ImagePerfect™ EverGreen -sarja on ympäristövastuullisempi valinta. Tuotteet ovat PVC-vapaita, hiilidioksidimitattuja (Carbon Measured) ja ympäristöystävällisesti pakattuja. Ne on suojattu kierrätysmuovista valmistetuilla pusseilla ja pakattu vahvaan, valkaisemattomaan pahvilaatikkoon, joka on valmistettu kestävästä, FSC-sertifioidusta sellusta ilman muoviteippiä. Teippirullien keskiö on 100 % kierrätettyä pahvia. Rullapäädyt on valmistettu 100 % kierrätetystä kartongista ja 100 % kierrätetystä PE-LD:stä. Taustapaperi on 100 % kierrätettyä, FSC-sertifioitua paperia PE-LD -pinnoitteella. IP EverGreen -tuotteet valmistetaan ImagePerfect™ tuotantolaitoksessa Lancasterissa, Isossa-Britanniassa käyttämällä eurooppalaisten tuottajien raaka-aineita hiiljalanjäljen minimoimiseksi.

IP 9500 leikkuritarran ominaisuudet:

  • Carbon Measured (sertifioitu: CarbonQuota 2023): Tuotteen hiilijalanjälki on 519 g CO2e / m²
  • Kalvo: 100 %:sesti PVC- ja pehmenninvapaa
  • 22 sävyä (musta ja valkoinen kiiltävä + matta, 18 muuta värisävyä kiiltäväpintaisena)
  • Kalvo on taustapuolelta valkoinen, (poikkeuksena 9508 Black Gloss, 9508M Black Matt ja 9596 Silver Gloss)
  • Paksuus: 70 mic.
  • Liima: vesipohjainen, liuotinvapaa*
  • Kesto: 5 vuotta
  • Paloluokitus: B-s1,d0
  • Ulko- ja sisäkäyttöön, tasaisille ja hieman kaareville pinnoille
  • Sävytys mahdollinen (edellyttää minimitilausmäärää)
  • Katso esite, kierrätys- ja lajitteluohje ja datasheet TIEDOSTOT-välilehdeltä.

*Huomioithan, että vesipohjainen liima jättää tarraa poistettaessa liimajäämiä. Lämpö helpottaa tarran irrottamista. Liimajäämät saa parhaiten poistettua suihkuttamalla ImagePerfect Surface Cleaneria liimajäämiin (vaikutusaika 10–15 s) ja poistamalla liiman esim. YelloBlade Orange -lastalla. Puhdista lasta välillä kertakäyttöliinalla ja toista toimenpide, kunnes liima on poissa.

Kierrätys- ja lajitteluohjeet Suomessa (suositus):

  • PVC-vapaa tarra (PP-muovia): energiajae / yrityksen muovijätteenkeräys*
  • Taustapaperi: energiajae / sekajäte
  • Suojapussi kierrätysmuovia: energiajae / yrityksen muovijätteenkeräys*
  • Pahvilaatikko ja hylsy: yrityksen pahvinkeräys
  • Rullapäädyt: yrityksen pahvinkeräys

*Varmistathan jätehuoltoyhtiöltäsi oikean kierrätysratkaisun PP-muoville ja biohajoavalle muoville. Mikäli yritykselläsi ei ole erillistä muovijätteiden kierrätyssopimusta, tarra ja suojapussi lajitellaan yrityksesi energiajakeeseen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja EIKON
Materiaalin leveys 122 cm
Tulostettavuus Ei
Tuotesarja ImagePerfect EverGreen 9500
Materiaalin tyyppi Tarra
Materiaalin väri Musta
Materiaalin kesto Keskipitkäaikainen
Materiaalin käyttöpinta 1D -pinta, 2D -pinta, Ajoneuvo, Ikkuna, Kyltit /opasteet
Materiaalin pinta Kiiltävä
Tiedostot
Videot

Katso myös nämä

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä